価格表

在庫・価格 : 2025年12月14日 16時23分 現在

商品名 商品コード メーカー 包装 価格 在庫 リスト
Petunidin Chloride
2400032 TKWトキワショクブツカガクケンキュウショ
(株)常磐植物化学研究所
5 mg ¥50,000
(未発注)
追加

在庫・価格 : 2025年12月14日 16時23分 現在

Petunidin Chloride

  • 商品コード:2400032
  • メーカー:TKW
  • 包装:5mg
  • 価格: ¥50,000
  • 在庫:無(未発注)
使用文献
No. 文献情報 備考 参照
1 Jiang HW et al. The Evaluation of Antioxidant Interactions among 4 Common Vegetables using Isobolographic Analysis. J Food Sci 2015 Jun;80(6):C1162-9
Jiang HW et al
2015/01/01
PubMed
2 Ooe E et al. Analysis and characterization of anthocyanins and carotenoids in Japanese blue tomato. Biosci Biotechnol Biochem 2016;80(2):341-9
Ooe E et al
2016/01/01
PubMed
3 Yamamoto M et al. Degradation Index for quality evaluation of commercial dietary supplements of bilberry extract. J Food Sci 2013 Mar;78(3):S477-83
Yamamoto M et al
2013/01/01
PubMed
4 https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2018.12.026

PubMed
  • No.: 1
  • 文献情報:
    Jiang HW et al. The Evaluation of Antioxidant Interactions among 4 Common Vegetables using Isobolographic Analysis. J Food Sci 2015 Jun;80(6):C1162-9
    Jiang HW et al
    2015/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 2
  • 文献情報:
    Ooe E et al. Analysis and characterization of anthocyanins and carotenoids in Japanese blue tomato. Biosci Biotechnol Biochem 2016;80(2):341-9
    Ooe E et al
    2016/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 3
  • 文献情報:
    Yamamoto M et al. Degradation Index for quality evaluation of commercial dietary supplements of bilberry extract. J Food Sci 2013 Mar;78(3):S477-83
    Yamamoto M et al
    2013/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 4
  • 文献情報:
    https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2018.12.026

  • 備考:
  • 参照:
    PubMed