価格表

在庫・価格 : 2025年11月26日 20時42分 現在

商品名 商品コード メーカー 包装 価格 在庫 リスト
Peonidin 3-Glucoside Chloride
2400009 TKWトキワショクブツカガクケンキュウショ
(株)常磐植物化学研究所
5 mg ¥110,000
(未発注)
追加

在庫・価格 : 2025年11月26日 20時42分 現在

Peonidin 3-Glucoside Chloride

  • 商品コード:2400009
  • メーカー:TKW
  • 包装:5mg
  • 価格: ¥110,000
  • 在庫:無(未発注)
使用文献
No. 文献情報 備考 参照
1 Huang Y et al. Microencapsulation of anthocyanins through two-step emulsification and release characteristics during in vitro digestion. Food Chem 2019 Apr;278:357-363
Huang Y et al
2019/01/01
PubMed
2 Gao-Takai M et al. A low temperature promotes anthocyanin biosynthesis but does not accelerate endogenous abscisic acid accumulation in red-skinned grapes. Plant Sci 2019 Jun;283:165-176
Gao-Takai M et al
2019/01/01
PubMed
3 Moriyama A et al. Exogenous allantoin improves anthocyanin accumulation in grape berry skin at early stage of ripening. J Plant Physiol 2020 Oct;253:153253
Moriyama A et al
2020/01/01
PubMed
4 https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2018.12.026

PubMed
5 https://doi.org/10.3136/fstr.25.287

PubMed
  • No.: 1
  • 文献情報:
    Huang Y et al. Microencapsulation of anthocyanins through two-step emulsification and release characteristics during in vitro digestion. Food Chem 2019 Apr;278:357-363
    Huang Y et al
    2019/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 2
  • 文献情報:
    Gao-Takai M et al. A low temperature promotes anthocyanin biosynthesis but does not accelerate endogenous abscisic acid accumulation in red-skinned grapes. Plant Sci 2019 Jun;283:165-176
    Gao-Takai M et al
    2019/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 3
  • 文献情報:
    Moriyama A et al. Exogenous allantoin improves anthocyanin accumulation in grape berry skin at early stage of ripening. J Plant Physiol 2020 Oct;253:153253
    Moriyama A et al
    2020/01/01
  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 4
  • 文献情報:
    https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2018.12.026

  • 備考:
  • 参照:
    PubMed
  • No.: 5
  • 文献情報:
    https://doi.org/10.3136/fstr.25.287

  • 備考:
  • 参照:
    PubMed